درباره خواص و مضرات لوبیا چیتی چه می دانید؟ لوبیا چیتی یکی از حبوبات محبوب در میان ایرانیان می باشد که به دلیل استفاده آن در قرمه سبزی در محبوبیت آن افزوده شده است. این ماده برای سلامتی بدن فواید بسیار زیادی دارد. این لوبیا سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد و گنجاندن آن در رژیم غذایی باعث می شود سلامت بدن شما تامین شود. در صورتی که اطلاعاتی در مورد خواص و مضرات لوبیا چیتی ندارید بهتر است در ابتدا خواص و مضرات این ماده را برای شما شرح دهیم. جهت خرید عمده لوبیا چیتی و یا سفارش آن می توانید به مجموعه کیمیا بینز مراجعه کنید و این محصول را با مناسب ترین قیمت تهیه کنید.
ارزش غذایی لوبیا چیتی
پیش از بررسی خواص و مضرات لوبیا چیتی می خواهیم ارزش غذایی این ماده را برای شما شرح دهیم. در نظر داشته باشید که قیمت این محصول در بازار متفاوت است. اما در صورتی که می خواهید این محصول را به قیمت مناسب خریداری کنید می توانید به وب سایت کیمیابینز مراجعه کنید. ارزش غذایی لوبیا چیتی به شرح زیر می باشد:
- کالری: ۲۴۵
- کربوهیدرات: ۴۵ گرم
- فیبر: ۱۵ گرم
- چربی: ۱ گرم
- سدیم: ۴۰۷ میلی گرم
- تیامین: ۲۸ درصد ارزش روزانه
خواص لوبیا چیتی
لوبیا چیتی در واقع نوعی لوبیای اسپانیایی محسوب می شود که طعم بسیار لذیذی دارد. البته در حال حاضر این محصول در ایران کشت می شود و نیازی به واردات آن وجود ندارد. در ادامه می توانید برخی از خواص این محصول لذیذ را مشاهده کنید.
درمان یبوست
همانطور که می دانید لوبیا چیتی حاوی فیبرهای نامحلولی می باشد که تاثیر مستقیمی بر درمان یبوست دارد. خوردن این محصول برای سلامتی سیستم گوارشی بسیار مفید است و باعث می شود که روده ها عملکرد بهتری داشته باشند. زنان به طور متوسط می بایست روزانه 25 گرم فیبر مصرف کنند که تامین این فیبر می تواند از طریق مصرف لوبیا چیتی باشد. البته برای مردان این عدد 38 گرم می باشد. در حالت کلی یک فنجان لوبیا چیتی حاوی 171 گرم فیبر است که می تواند 40 تا 60 درصد میزان فیبر مورد نیاز بدن را فراهم کند.
لاغری با لوبیا چیتی
در بخش پیشین بیان شد که لوبیا چیتی حاوی فیبر می باشد. فیبر در حالت کلی باعث می شود انسان احساس سیری کند و در نتیجه با خوردن لوبیا چیتی دیرتر احساس گرسنگی می کنید. از طرفی دیگر 100 گرم لوبیا چیتی حاوی تنها 143 واحد کالری انرژی است و تاثیری بر روی اضافه وزن انسان ندارد. فیبر موجود در لوبیا چیتی در معده تبدیل به ماده ای به نام گرانرو یا ویسکوز می شود که این ماده احساس سیری را در شما کمتر می کند.
کاهش کلسترول با لوبیا چیتی
استفاده مرتب از لوبیا چیتی می تواند سبب کاهش کلستروب بد در بدن شود. از طرفی دیگر این ماه از بروز بیماری های قلبی و تنظیم سطح کلسترول کمک زیادی می کند. در نظر داشته باشید که کلسترول سبب بروز بیماری های قلبی کمک می کند. با کاهش این ماده می توانید از سلامت قلبی خود اطمینان حاصل کنید.
خواص لوبیا چیتی برای دیابت
مصرف لوبیا چیتی به صورت مرتب می تواند سبب کاهش ابتلا به به دیابت می شود. این ماده می تواند میزان قند خون شما را کنترل کند. این ماده به آرامی هضم می شود و خوردن آن نمی تواند قند خون را به یکباره افزایش دهد. افرادی که به طور مرتب از لوبیا چیتی در رژیم غذایی خود استفاده می کنند، معمولاً در معرض خطر کمتر ابتلا به دیابت قرار دارند. فللاونول یکی از آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا چیتی است که موجب می شود ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ کاهش پیدا کند. مطالعات نشان می دهد که فیبر موجود در لوبیا چیتی به تنظیم سطح قند خون کمک زیادی می کند.
درمان سرطان با لوبیا چیتی
لوبیا چیتی سرشار از آنتی اکسیدان های مفید می باشد. این آنتی اکسیدان ها از آسیب سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. این ماده در لوبیا چیتی موجب کاهش التهاب و کاهش بروز سکته مغزی می شود. بنابراین این ماده را به طور مستقیم در برنامه غذایی خود داشته باشید.
مضرات لوبیا چیتی
با بررسی خواص و مضرات لوبیا چیتی در خدمت شما هستیم. تا بدینجا در مورد خواص لوبیا چیتی به بحث و بررسی پرداختیم اما همانطور که می دانید هیچ ماده ای در صورت مصرف بی رویه بدون مضرات نیست. برخی از ترکیبات موجود در لوبیا چیتی می تواند در جذب مواد مغذی تداخل ایجاد کند. همچنین همانطور که بیان شد لوبیا چیتی تاثیر مستقیمی بر روی روده دارد. افرادی که روده های تحریک پذیری دارند بهتر است از مصرف این ماده صرف نظر کنند. در نظر داشته باشید که مصرف لوبیا در برخی از افراد موجب بروز سوء هاضمه و یا نفخ شدید می شود.
از همین رو بهتر است مصرف این ماده به صورت کاملا کنترل شده باشد. توجه داشته باشید که لوبیا چیتی در برخی از افراد ممکن است حساسیت ایجاد کند. افرادی که به موادی مانند بادام زمینی و یا سویا حساسیت دارند ممکن است به مصرف لوبیا چیتی نیز حساسیت داشته باشند. همچنین افرادی که معده ضعیفی دارند و یا افراد مسن باید در خوردن لوبیا چیتی محتاط باشند.
جمع بندی
در این مقاله به بررسی خواص و مضرات لوبیا چیتی پرداخته شد. در صورتی که قصد خرید لوبیا چیتی را دارید و یا اینکه می خواهید با انواع مختلف لوبیا چیتی آشنا شوید می توانید به وب سایت کیمیا بینز مراجعه کنید و این محصول را با مناسب ترین قیمت سفارش و درب منزل دریافت کنید.